Retinal arterieokklusjon etter fillerinjeksjoner

Senzie Konferansen –

Miray-Al-Mustafa-1200x630

Miray Al-Mustafa er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er spesialist i kosmetisk medisinske behandlinger. Hun har de siste 4 årene holdt på med hudspesialisering. Al-Mustafa har jobbet med kosmetisk medisin i 5 år, og er injeksjonstrener for Teoxane i Norge og Sverige. Hun er spesialist på fillerbehandlinger (som Teosyal, Juvederm), Obagi-behandlinger (Nu-derm, ZO Skin Health, ZO Medical, Blue Peel, 3 Step Peel) samt toxinbehandlinger (Vistabel, Botox etc). I tillegg til sin legeutdannelse, er hun kurset ved anerkjente medisinsk estetiske masterclasser og workshops, som IMCAS Paris (International Mastercourse on Aging Skin Paris), Dubai Derma, Teosyal Roma Expert Days, samt utallige kurs i Norge og Sverige.

Hun er perfeksjonist av natur, og opptatt av harmoni i ansiktet både i statisk og dynamisk fase, slik at det oppnås et så naturlig resultat som mulig. I tillegg holder Miray Al-Mustafa jevnlig kurs i injeksjonsteknikker for leger og sykepleiere.

Kilde: Elitehelse.no

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.