Retinal arterieokklusjon etter fillerinjeksjoner

Miray Al-Mustafa kommer til å snakke om en sjelden, men fryktet komplikasjon etter dermale fillerinjeksjoner: Retinalarterieokklusjon, dvs blindhet. Hun kommer til å gå gjennom anatomi, ulike caser og forslag til ulike intervensjoner dersom dette skulle oppstå.

Miray-Al-Mustafa-1200x630

Miray Al-Mustafa er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er spesialist i kosmetisk medisinske behandlinger. Hun har de siste 4 årene holdt på med hudspesialisering. Al-Mustafa har jobbet med kosmetisk medisin i 5 år, og er injeksjonstrener for Teoxane i Norge og Sverige. Hun er spesialist på fillerbehandlinger (som Teosyal, Juvederm), Obagi-behandlinger (Nu-derm, ZO Skin Health, ZO Medical, Blue Peel, 3 Step Peel) samt toxinbehandlinger (Vistabel, Botox etc). I tillegg til sin legeutdannelse, er hun kurset ved anerkjente medisinsk estetiske masterclasser og workshops, som IMCAS Paris (International Mastercourse on Aging Skin Paris), Dubai Derma, Teosyal Roma Expert Days, samt utallige kurs i Norge og Sverige.

Hun er perfeksjonist av natur, og opptatt av harmoni i ansiktet både i statisk og dynamisk fase, slik at det oppnås et så naturlig resultat som mulig. I tillegg holder Miray Al-Mustafa jevnlig kurs i injeksjonsteknikker for leger og sykepleiere.

Kilde: Elitehelse.no

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

Marianne Fjørtoft / Senzie Conference

Skin barrier and function

Mer informasjon kommer.

Complications - Kahoot! / Senzie Conference 2019

Complications – Kahoot!

Mer informasjon kommer.

Dr. Athina Giannopoulos / Senzie Conference 2019

Derma fillers in Periorbital rejuvenation

Mer informasjon kommer.