Påmelding

Bli med å forme og påvirke fremtiden innenfor dermatologi og estetisk medisin!

For fjerde gang arrangeres Senzie Konferansen, som vil inneholde en svært interaktiv, stimulerende og tverrfaglig agenda, som både har fokus på det vitenskapelig innen bransjen, men også på forretningsmuligheter.

Vi er stolte av å tilby det ideelle forumet for å stimulere ideer, utdanne, dele kompetanse, initiere intense diskusjoner og utvide nettverksmuligheter. Vi kan by på mange fremstående eksperter som vil ta del i programmet denne høsten.

Vilkår

Påmelding

Påmelding til Senzie Konferansen er bindende.

Kursavgift

Kursavgiften kan betales via digitale betalingsløsninger. Dersom du trenger innkjøpsordre på større faktura, vennligst kontakt administrasjonen på vibeke@senzie.no.

Kursbevis

Deltakere av arrangementet vil få et elektronisk kursbevis tilsendt i etterkant av konferansen.

Avmelding

Avmelding må skje 60 dager før konferansen. Avmelding etter 60 dager vil ikke gi grunnlag for refundering. Dette gjelder både middag og konferansen.

 

Påmeldingsfrist

Du har mulighet til å melde deg på arrangementet frem til arrangementdatoen, såfremt konferansen ikke er fulltegnet. Er konferansen fullbooket har du mulighet til å stå på venteliste for Senzie Konferansen.

Forbehold

Arrangøren tar forbehold om endringer i programmet og forelesere helt opp til konferansen.

Avlysning

Det tas forbehold om nok deltakere for gjennomføring av arrangementet. Eventuelle kursavgifter vil bli refundert ved avlysning. Senzie Konferansen tar forbehold om avlysning av konferansen ved sykdom, for få påmeldte eller force majeure.