Om Senzie Konferansen

Velkommen til den årlige Senzie Konferansen i Oslo; Vi ønsker å være det mest omfattende møtestedet for hele den medisinske estetikk-industrien i Norge, samt legge til rette for å skape relasjoner til både nye venner og potensielle kolleger, alt på ett sted.

Senzie Conference 2019 - Dr. Kieren Bong and Vibeke Sundene

Påmelding

Vi har Early bird-billetter. Informasjon kommer!

Kunngjøring

Leverandør / stand:

Flott område for stand like utenfor konferanserommet.

Kontakt Heidi Aas:
heidip@senzie.no454 29 873.

Sted

Årets arrangement skal være på Clarion Hotel & Congress Gardermoen.

Konferansen

Rådgivende styre

Senzie Konferansen er en årlig samling av fremragende fagfolk, samt andre inspirerende og dyktige studenter, sykepleiere og leger i hele den kosmetiske medisinindustrien.

Konferansen skaper et miljø som gjør det mulig for likesinnede fagfolk å dele og diskutere utfordringene i bransjen, samt holde seg oppdatert med kliniske data, produkter og teknikker i forkant av kosmetisk dermatologi og estetisk medisin.

Med hensyn til konferansens hovedarrangement vil et rådgivende styre med dyktige industriledere og innovatører sette sammen et spennende program som består av presentasjoner, paneler, debatt og utstillere.

Muligheter

På konferansen vil det være en svært erfaren og dyktige bransjefolk som vil dykke ned i ulike temaer innen dermatologi, estetikk, plastikk og rekonstruktiv kirurgi, samt andre relaterte og relevante emner.

Selv om vi er stolte av våre mange kunnskapsrike deltakere, er ikke Senzie Konferansen bare en konferanse om bransjen for bransjen. Vi ønsker at alle deltakere skal oppleve arrangementet som en mulighet for å bygge og utvikle relasjoner, siden vi mener at å bygge nettverk og relasjoner som er basert på en felles ekte interesse, vil gi større innvirkning, vekst og verdi for alle gjester.

 

Senzie Conference 2019 - Vibeke Sundene

Vibeke Sundene, grunnlegger av Senzie Konferansen.

Senzie Conference 2019 - Dr. Kieren Bong

Dr. Kieren Bong på konferansen i 2019.

Vår historie

Utdanningsinstitusjon med internasjonalt omdømme

Vibeke Sundene er eier og administrerende direktør i Senzie Akademiet. Senzie Akademiet er stolt av å kunne tilby et unikt masterstudium til sykepleier som vil videreutdanne seg, i både dermatologi og medisinsk estetikk.

Senzie Akademiets fremragende internasjonale rykte som en prestisjefylt treningsinstitusjon, betyr at skolen hvert år ønsker velkommen 100 studenter med både sykepleie og medisinsk bakgrunn, som også er fra forskjellige skandinaviske land.

Utdanningen inkluderer og bruker unik undervisningsmetodikk, kombinert med sterk vekt på både evidensbasert kunnskap og praktisk opplæring, for å sikre at elevene er godt trent og besitter kunnskapen som kreves etter den høyeste standarden bransjen forventer i dag.

Konferansen blir til

I 2015 gikk Vibeke Sundene sammen med dr. Kieren Bong, og bestemte seg for at Norge trengte en konferanse som hadde ekspertise og høyt faglig nivå om kosmetisk dermatologi og estetisk medisin.

Et år senere, i 2016, ble Senzie Konferansen etablert med det eneste målet om å gjøre Senzie Konferansen til et kunnskapsrikt arrangement, der alle i bransjen kan delta for å holde seg oppdatert om aktuelle problemstillinger knyttet til teknologi, forbrukeradferd, kvalitet, etikk og hvordan å sikre tilfredshet til den kontinuerlig krevende klienten eller pasienten.