Aktuelt

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene og oppdateringene om Senzie Konferansen, samt temaer knyttet til den kosmetiske og dermatologiske industrien. Vårt mål er å dele informasjon og utdanne hverandre innenfor feltet, så meld deg på nyhetsbrevet vårt, slik at du alltid holder deg oppdatert med de siste nyhetene!

Senzie Konferansen 2019

Vi har et spennende, sterkt faglig og motiverende program i år, og vi gleder oss til å kunngjøre programmet og alle foredragsholderne for Senzie Konferansen 2019.

Foredragsholdere

Dr. Karim Sayed - Senzie Conference

Live session: Treating the chin, the jawline and the submental region in the male face: Petter’s one year journey.

Les mer
Vibeke Sundene Senzie Conference

Velkommen

Les mer
Dr. D'Este / Senzie Conference 2019

Q-switch Pico science, tatoveringsfjerning og pigmenteringer

Opprinnelse Pico, tatoveringsfjerning, hvordan håndtere farger på ekspert nivå. 
Bølgelengde: 694nm, 532nm, 1064nm Melasma, Lentigo, dype pigmenteringer, hudfornyelse, alt innen pigmenteringer  

Les mer
Dr. Nina Willumsen

For ung til å bli gammel – hormoner i balanse

Vi gleder oss til foredrag med Dr. Willumsen.

Les mer
Dr. Karim Sayed - Senzie Conference

Complications – Kahoot!

Les mer
Senzie Conference 2019 - Speaker Lorraine Perretta

Probiotika. Anti-ageing heltene i det 21 århundre

Lorraine vil demonstrere hvordan skjønnhets terapeuter er ideelt plassert for å kunne lage anbefalinger til diverse skjønnhets kosttilskudd som er skreddersydd for klienters behov.

Les mer
Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Facial Anatomy

Les mer

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Les mer
Svein Harald Røine / Senzie Conference 2019

Mot – finn ditt daglige mot

Hva er frykten som holder deg tilbake? Hvorfor er det viktig å være modig? Hva kan du gjøre for å være modig? I dette foredraget vil Svein Harald Røine dele praktiske verktøy med deg slik at du kan være bedre forberedt på å takle frykt og være modig.

Les mer
Ann-Kristin Stokke og Marianne Fjørtoft / Senzie Conference 2019

«More is more» – is too much good for you? + Skin barrier function

Med stadig flere aktive produkter og prosedyrer, så er det lett å pushe grenser for hva huden faktisk tåler. Overbehandlet hud kan gi langvarige skadevirkninger som framskyndet hudaldring og voksenakne.

Les mer
Ingebrigt Steen Jensen - Senzie Conference

Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen Jensen er reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast.

Les mer
Dr. Athina Giannopoulos + Dr. Dina Grinde / Senzie Conference 2019

What is the difference between PRP and PRF og live session: Platelet-rich Plasma for Skin Rejuvenation in the Lower Eyelid Area

Vi gleder oss til foredrag med Dr. Shelley M. Khullar og Dr. Dina Grinde. Les mer

Les mer

Senzie Awards – Årets Student 2018/2019

Les mer
Dr. Kieren Bong - Senzie Conference

Live: 3D Løft

En live demo prosedyre gjennomført av Dr. Kieren Bong, som omfatter teknikker rundt konturering og skulpturering av hele ansiktet med Hyaluronsyre filler.

Les mer
Dr. D'Este / Senzie Conference 2019

Estetisk laser prosedyrer

Ablativ: CO2 10500nm Erbium 2940 i kombinasjon med ikke-ablative bølgelengder for acne, acne arr og strekkmerker Mest vanlig ikke-ablative estetiske prosedyrer: inkluderer 1064nm Nd-Yag, Alexandrite 755nm og IPL. Hvordan måle og finne de forskjellige kromoforene?

Les mer
Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Les mer
Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.

Les mer

Senzie Konferansen / Arkiv

Senzie Konferansen 2018

Senzie Konferansen 2018 inkluderte interessante temaer, som spente seg fra motivasjon, via business til fag og yrkesaktuelle emner. I 2018 var det spesielt fokus på øyebehandlinger med ulike teknikker.

Foredragsholdere

Tomm Bjærke

Overlege Tomm K. Bjærke er spesialist i plastisk kirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 1995, og anses som en av de fremste ansiktskirurgene i Norge.

Les mer

Anne Line Leonthin om Fast Beauty

Fast beauty er et konsumerskapt begrep, hvor samfunnet forlanger umiddelbare resultater uten bivirkninger eller nedetid.
Hvordan kan vi som behandler møte forhåpningene uten å endre pasientens utseende over tid?

Les mer

Paneldebatt med kjente fagpersoner

Botox og fillers gir unge dårlig selvbilde. Hva er bransjens ansvar? Hvem skal bestemme de politiske rammevilkårene for den estetiske medisinske bransjen i fremtiden? Bli med på en spennende paneldebatt med kjente fagpersoner og med PR-ekspert Maren Synnevåg fra MSL.

Les mer
Dr. Kieren Bong - Senzie Conference

«How to upsale to a successful journey» av Dr. Kieren Bong

Dr. Kieren Bong er internasjonalt anerkjent ekspert i ansiktsestetikk, og reiser verden rundt for å undervise og forelese for kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere om avanserte teknikker.

Les mer

Jakten på tåregropen

Linda Hamer Johansen og Silvia Lopez kommer til oss med foredraget «Jakten på tåregropen». De vil gi sine personlige erfaringer fra behandling av øyeområdet.

Les mer

Micaela van Aller

Micaela van Aller kommer til oss og er siste foredragsholder ut på årets konferanse med foredraget «Bright eyes and glossy lips with skin booster».

Les mer

Petter Jahre fra TRY om bransjetillit

Petter Jahre fra det anerkjente reklamebyrået TRY vil gi innblikk i hvordan man bør bygge tillit i en bransje. Han vil belyse hvordan man kan, og gjerne ikke skal, skape en merkevare, blant annet gjennom å vise eksempler på kommunikasjon, i bransjen i dag.

Les mer

Prof. Leonardo Marini til Senzie Konferansen 2018

Vi er stolte over å kunne presentere Prof. Leonardo Marini til årets Senzie Konferanse. Prof. Marini fra Italia er medisinsk direktør på Skin Doctors’ Center i Trieste. Han er tidligere president for ESLD og ESCAD. I tillegg er han spesialist i dermatologi og venerologi, så vel som generell kirurgi. Har har jobbet innen estetisk dermatologi og dermatologisk kirurgi i mer enn 25 år.

Les mer
Dr. Karim Sayed - Senzie Conference

Dr. Karim Sayed foreleser om HA-behandling av tåregrop

Med foredraget «Treatment of tear trough deformity using HA» får vi en spennende gjennomgang med vår egen Dr. Karim Sayed.

Les mer

Retinal arterieokklusjon etter fillerinjeksjoner

Miray Al-Mustafa kommer til å snakke om en sjelden, men fryktet komplikasjon etter dermale fillerinjeksjoner: Retinalarterieokklusjon, dvs blindhet. Hun kommer til å gå gjennom anatomi, ulike caser og forslag til ulike intervensjoner dersom dette skulle oppstå.

Les mer
Ingebrigt Steen Jensen - Senzie Conference

Hva kan vi lære av de beste?

17. november 2018 åpner Ingebrigt Steen Jensen den andre Senzie Konferansen. Ingebrigt Steen Jensen er et av de største navnene innen norsk reklamebransje. Han har jobbet med reklame siden 1982 og samarbeidet med en rekke internasjonale bedrifter som IKEA, Braathens og Statoil.

Les mer
Dr. Bjørn Tvedt - Senzie Conference

To spennende foredrag av Dr. Bjørn Tvedt

Dr. Bjørn Tvedt er blant de mest anerkjente legene i bransjen. Tittel på foredragene hans er «Ethics and professionalism – Why it’s important for our business» og «Microemotions».

Les mer

Senzie Konferansen 2017

Senzie Konferansen 2017 var fullpakket med fengende foredragsholdere og temaer, med et spesielt fokus på injeksjonsbehandlinger, kundebehandling, næringsliv og markedsføring.

Foredragsholdere

Komplikasjoner og hvordan løse det når du er i situasjonen

Dr. Karim Sayed og Stine Møsth Gikling vil i dette foredraget spesielt vektlegge komplikasjoner som kan oppstå og hvordan man da må stå i situasjonen når det skjer. De vil se på ansvar og etiske utfordringer knyttet til behandlingen.

Les mer

Drift og ledelse sett fra to ulike klinikker

På Senzie Konferansen har vi invitert to ledere fra ulike klinikker for å få et innblikk i drift og ledelse. Lene Garderhagen og Jane Gjerde står bak henholdsvis Vital Hudklinikk og Råh hudpleie. Dersom du ønsker å drive egen klinikk bør du ikke gå glipp av dette!

Les mer

Lær markedsføring av Tom Myrseth

Tom Myrseth vil gi oss innblikk i hvordan man bør tenke og jobbe for å skille seg fra konkurrentene. Hvordan øke salget? Hvordan markedsføre seg i ulike kanaler og hvorfor skal kundene besøke akkurat din salong?

Les mer

Leppebehandling på 2 ulike måter og teknikker

I det siste foredraget på Senzie Konferansen vil Dr. Kieren Bong og Elin Kringen Langeland vise leppebehandling på 2 ulike måter og teknikker.

Les mer

Festmiddag etter Senzie Konferansen

Etter konferanse har vi booket bord på Bar Vulkan i Oslo. Gled dere til en festaften sammen med gamle og nye venner!

Les mer

Hvordan møte pasienten for et langt samarbeid, og som sikrer gode resultater

I konferansens andre foredrag får vi besøk av tre sentrale aktører som alle er forelesere ved Senzie Akademiet. Foredraget vil belyse hvordan man bør møte pasienten som gir grunnlag for et langt samarbeid og som sikrer gode resultater.

Les mer

Avansert toxin behandlinger

I dette spennende foredraget vil vi se på mulige komplikasjoner ved injeksjon av botulinumtoksin i ansikt og hals i estetisk medisin. Dr. Cecilie Scheel og Dr. Elisabeth Opsahl vil snakke om avanserte toxin behandlinger.

Les mer

Foredrag om Belkyra indikasjon, virkningsmekanisme, anatomi, praksis og rolle i behandling av dobbelthake

Dr. Bjørn Tvedt er foreløpig den eneste plastikkirurgen i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS. Han er en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser. Til daglig jobber han som medisinsk ansvarlig lege på Akademikliniken.

Les mer

Lær hvordan du kan bli god på sosiale medier med Trine Grung

Trine Grung jobber i dag som hodejeger i Dynamic People, men hennes karriere har latt henne få sprelle på radio i NRK P3, hun har ledet TV-programmer på TV Norge, vært gjest hos verdens største talkshowvertinne Oprah Winfrey hele to ganger, og ikke minst var hun landets første toppblogger. I hele 14 år var hun rådgiver innen sosiale medier for mange av landets store bedrifter for å synliggjøre hvordan de skulle bruke mediene til egen vinning.

Les mer