Leppebehandling på 2 ulike måter og teknikker

Senzie Konferansen –

Senzie Konferansen 4. november 2017 - Foredragsholder Dr. Kieren Bong og Elin Kringen Langeland

Elin Kringen Langeland er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet. I dag er hun medeier av Injeksjonsspesialisten AS i Trondheim. Elin er foreleser og kursholder i kosmetiske behandlinger for Allergan Europa og blant annet ekspert på leppebehandling med hyalurosyrefiller. Hun har en rekke kurs og sertifiseringer som gjør henne til en av landets fremste aktører innen leppebehandling.

Elins foredrag handler om leppebehandling med hyaluronsyrefiller. Hun vil fortelle oss hvordan man bør planlegge og bygge opp en leppe over tid. Det blir fokus på naturlig utseende ved hjelp av MD koder.

Dr. Kieren Bong er internasjonalt anerkjent ekspert i ansiktsestetikk, og reiser verden rundt for å undervise og forelese for kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere om avanserte teknikker. Han har opptrådt i utallige internasjonale publikasjoner og magasiner. Dr. Kieren Bong er foreleser på våre Botulinum Toxin- og Dermal Filler-forelesninger og faglig utvikler hos Senzie Akademiet.

Kieren vil vise oss sin unike leppeteknikk.

Velkommen til Senzie Konferansen 4. november 2017!

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.