Hvordan møte pasienten for et langt samarbeid, og som sikrer gode resultater

Senzie Konferansen –

Senzie Konferansen 4. november 2017 - Foredragsholder Anne Line Leonthin, Rannveig Welle og Siri Rød Holmboe

Anne Line Leonthin er hud-, laser- og injeksjonssykepleier. Hun har arbeidet med hud siden 2007 og er til daglig på arbeid hos Beths Medispa i Oslo. Anne Line foreleser ved Senzie Akademiet og er internasjonal trener for Innoaesthetics laboratorier. Hun underviser i dermapen, mesoterapi, medisinske kjemiske peelinger, euromi mesogun og kombinasjonsteknikker innen disse.

Rannveig Welle veileder i dermatologi 1. semester ved Senzie Akademiet. I tillegg underviser hun i kjemisk peeling og assisterer Dr. Kieren Bong i praktisk filler og toxin. Hun ble utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Senzie Akademiet i 2015. I dag eier og driver hun Ad Fonte Klinikken i Kongsberg.

Siri Rød Holmboe er daglig leder for i den kosmetisk medisinske klinikken Le Skin. Hun er spesialist innen alle typer laser-, lys-, og kjemiske behandlinger for ulike hudproblemer, hårfjerning, tatoveringsfjerning og Botox m.m. Siri er utdannet laser- og hudterapeut og hun er klinisk spesialist på estetiske behandlinger. Siri har jobbet i det norske helsevesen siden 1989 og siden 1999 med kosmetiske behandlinger. Siri Rød Holmboe er en populær foredragsholder for bransjen og underviser og er eksamenssensor Senzie Akademiet. Hun driver også opplæring for Skintech i ulike laserbehandlinger og bruk av Visia hudanalyse utstyr. Hun har spesialisert seg på hudanalyse med bruk av Visia fotoanalyseutstyr for individuell tilpasning av behandling for hver kunde.

Vi gleder oss til foredraget 4. november 2017.

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.