Drift og ledelse sett fra to ulike klinikker

Senzie Konferansen –

Senzie Konferansen 4. november 2017 - Foredragsholder Lene Garderhagen og Jane Gjerde

Lene Garderhagen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2014. Hun har arbeidet ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Stavanger universitetssykehus. I dag er hun klinikksjef og kosmetisk dermatologisk sykepleier på Vital Hudklinikk i Stavanger og Sandnes. Lene har mye kunnskap om å lykkes med klinikk, og i foredraget på Senzie Konferansen vil hun også snakke om hvordan det er å drive klinikk ut i fra kvalitet, kunnskap og konkurranse – i et marked med priskrig på tjenester.

Jane Gjerde har bygget opp Råh hudpleie som har blitt til tre avdelinger i Oslo-området. Hun har arbeidet i helsevesenet i 15 år, men omskolerte seg og utdannet seg ved Den Norske Hudpleiefagskole i 2000-2001. Gjennom oppbyggingen av Råh hudpleie har Jane verdifull erfaring som hun ønsker å dele på konferansen. I foredraget hennes vil hun snakke om drift, logistikk og bunnlinje.

Vi gleder oss til å få Lene Garderhagen fra Vital Hudklinikk og Jane Gjerde fra Råh til oss. Velkommen til et spennende foredrag!

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.