What is the difference between PRP and PRF og live session: Platelet-rich Plasma for Skin Rejuvenation in the Lower Eyelid Area

Senzie Konferansen 16. november 2019 – 11:45 Sal 1

Dr. Athina Giannopoulos + Dr. Dina Grinde / Senzie Conference 2019

Dr. Shelley M. Khullar

Dr. Shelley M. Khullar har jobbet som spesialist i oral kirurgi i både EU og Norge de siste 25 årene, både i privat praksis og på sykehus med et omfattende utvalg av ulike behandlinger. Hun er med i registeret Specialist Oral Surgery Register of UK (EU), Norge og Sveits og en svært anerkjent spesialist både her i landet og internasjonalt.

For tiden jobber hun i privat praksis i Oslo. Hennes interesseområder er beinrekonstruksjon for implantatpasienter. Hun er grunnleggeren av selskapet Regenerativ som har fokus på regenerativ medisin. For tiden er hun også besøkende postdoktor ved Harvard School of Dental Medicine, Institutt for utviklingsbiologi.

Khullar har en spesialistgrad (FDSRCS) fra The Royal College of Surgeons i London. I løpet av sin opplæring jobbet hun på avdelinger for kardiovaskulær ansiktsbehandling ved Southampton General Hospital, Eastman Institute, University College Hospital London og Aberdeen Royal Infirmary. Hun tok doktorgrad ved Universitetet i Oslo i Avdeling for oral kirurgi og oral medisin.

Hun har i tillegg studert implantologi og benrekonstruksjonsteknikker fra Cranio-Maxillofacial Department ved Westphalian University of Münster i Tyskland.

I dag har Khullar et stipendiat i The Royal Society of Medicine of England og et stipendiat ved Royal College of Surgeons of England.

Dr. Dina Grinde

Dr. Dina Grinde er en lege med lidenskap for kosmetisk medisin. Hun ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2011. I dag jobber hun for tiden A-medi innen kosmetiske medisinske behandlinger. Dr.Grinde har stor lidenskap for sitt arbeid og bruker en helhetlig tilnærming når hun jobber med pasienter, for et naturlig resultat og en langvarig lege-pasient forhold.

Grinde har alltid vært interessert i naturvitenskap, og fullførte et forskningsprogram parallelt med hennes medisinstudier. Hun er for tiden ferdig med doktorgrad i immunologi ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet. Funnene fra hennes forskning har blitt presentert på ulike internasjonale kongresser, og Dr. Grinde har fått forskningen sin publisert i et bredt spekter av fagfellevurderte internasjonale medisinske tidsskrifter. Hun har ambisjoner om å fortsette forskningen innen estetisk medisin.

Dr.Grinde er opptatt av å både skaffe og trene opp andre til å tilby trygge, effektive, klinisk velprøvde behandlinger av høy kvalitet. Hun er derfor aktiv og holder en rekke foredrag i PRP, trådløft og fillerbehandlinger både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg er Dr. Grinde en nasjonal foreleser for både Teoxane og Arthrex, og en sertifisert assistentlærer for Aptos.

Vi gleder oss til å høre begge foredragsholderne på Senzie-konferansen 2019.

 

 

Senzie Konferansen 2019
FOREDRAGSHOLDER

Dr. Shelley M. Khullar og Dr. Dina Grinde

What is the difference between PRP og PRF and live session: Platelet-rich Plasma for Skin Rejuvenation in the Lower Eyelid Area
16. november 2019 – 11:45 Sal 1

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.