To spennende foredrag av Dr. Bjørn Tvedt

Dr. Bjørn Tvedt er blant de mest anerkjente legene i bransjen. Tittel på foredragene hans er «Ethics and professionalism – Why it’s important for our business» og «Microemotions».

Dr. Bjørn Tvedt - Senzie Conference

Tvedt tok sin medisinske embetseksamen ved Universitet i Bergen. Videre ble han godkjent spesialist i plastisk og rekonstruktiv kirurgi, samt spesialist i øre-nese-hals kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo.

Bjørn Tvedt er foreløpig den eneste plastikkirurgen i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies). Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurg, og er den samme som gjelder for American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS).

Tvedt ble allerede før han fikk godkjenning i plastikkirurgi, konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007. Han er en av svært få i Norge med disse to spesialiteter og har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals løft. Han har og lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi.

Til daglig jobber han som medisinsk ansvarlig lege på Akademikliniken. Meld deg på Senzie Konferansen i dag for å sikre deg plass til foredrag med Dr. Bjørn Tvedt – en av bransjens superstjerner!

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

Marianne Fjørtoft / Senzie Conference

Skin barrier and function

Mer informasjon kommer.

Complications - Kahoot! / Senzie Conference 2019

Complications – Kahoot!

Mer informasjon kommer.

Dr. Athina Giannopoulos / Senzie Conference 2019

Derma fillers in Periorbital rejuvenation

Mer informasjon kommer.