Avansert toxin behandlinger

Senzie Konferansen –

Senzie Konferansen 4. november 2017 - Foredragsholder Dr. Elisabeth Opsahl og Dr. Cecilie Scheel

Botulinumtoksin A er en av de mest brukte medikamentene ved «rejuvenation» av ansikt. Vitenskapelige studier bekrefter at bivirkningene og komplikasjonene oppstår pga tekniske feil ved injeksjonene mens legemiddelrelaterte bivirkninger er neglisjerbare. I foredraget vil viktige punkter ved injeksjonsteknikk bli belyst i relasjon til anatomiske strukturer («danger zones» ) for å skape bedre forståelse for hvordan bivirkninger/komplikasjoner oppstår og kan unngås.

Dr. Cecilie Scheel er lege og spesialist i øre-nese-halssykdommer og hode/halskirurgi. Hun har sykehuspraksis fra Kirkenes sykehus, Nordlandssykehuset, Sentralsykehuset i Rogaland, Sykehuset innlandet og Rikshospitalet. I tillegg til privat praksis har hun undervist i kosmetisk injeksjonsteknikk ved Senzie Akademiet.

Dr. Elisabeth Opsahl studerte medisin i København. Hun har arbeidet i en rekke kosmetiske klinikker, blant annet Lege Klinikk Oslo, med fokus på kosmetiske injeksjoner. I tillegg har hun foredrag og kurs i botox og kombinasjonsbehandlinger botox og filler.

Velkommen til et spennende foredrag på Senzie Konferansen 4. november 2017.

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.