Anne Line Leonthin om Fast Beauty

Senzie Konferansen –

anne-line-leonthin-senziekonferansen2018

Anne Line Leonthin er hud, laser og injeksjonssykepleier med lang erfaring og kompetanse innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Hun foreleser internasjonalt med foredrag i London og Los Angeles i 2017.

Anne Line arbeider til daglig på Beth’s Medispa i Oslo. Hun er hudterapeut og har jobbet med hud siden 2007. Hun har lang erfaring og kompetanse innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Hun har spesialisering i botox og Juvederm, ulike laserbehandlinger, mesoterapi, kjemiske peelinger, dermapen, utfordrende hudtilstander og skreddersydde hudprogrammer.

Anne Line har også de siste årene spesialisert seg i ulike pigmenttilstander og behandling av dette. Foruten å undervise på studiet vårt, holder hun en rekke kurs i inn- og utland for leger og sykepleiere. Anne Line viser stor omsorg for sine kunder og er kjent for tett oppfølging og målrettet behandling.

Les mer om program og påmelding på linkene nedenfor.

Du er kanskje også interessert i...

senzieawards-behandler

Utdeling av Senzie Awards – Årets Behandler 2019

Dr. Lee Walker - Senzie Conference

Live session: 4th Dimensional Patient Assessment

Thomas Moen - Senzie Conference

Hvordan få flest mulig kunder via Instagram de neste 12 måneder?

Thomas vil lære deg metoder du kan få en jevn strøm av kunder ut av Instagram i tiden fremover. Han vil dele både gratis og betalte måter å få mest mulig ut av Instagram.